5:0

E o slăbiciune veche a sportivilor români, pe care o cunoaşte toată lumea şi mai puţin o conştientizează românii: lipsa de caracter şi nedorinţa de aşi pune osul la bătaie.

Aduceţi-vă aminte cum au jucat turcii la Campionatul European! O dăruire completă jocului! Ca nişte eroi! Şi au fost demni de tot respectul şi admiraţia.

Poţi să şi pierzi jocul, dar să ieşi de pe teren cu capul sus. Ruşii au pierdut 0:1 în faţa nemţilor acasă pe Lujniki în Moskova, în faţa a 80 000 de suporteri, printre care şi preşedintele Medvedev şi premierul Putin. Dar s-au luptat şi nu li se poate reproşa decât numai lipsa norocului, căci s-au daruit jocului, au avut nenumărate ocazii şi nu au fost mai slabi decât nemţii.

Fotbaliştii români, ieri, în Belgrad, au confirmat, a câta oară, că lipsa de caracter şi dăruire pe teren rămâne o realitate pentru sportul românesc. Au confirmat pentru întreaga planetă că demnitatea proprie şi a întregii ţări nu prea înseamnă mult pentru ei. Poate că trebuie alungaţi din echipă sportivii burduşiţi de bani şi de adus acei care sunt încărcaţi de sentimente patriotice? Dar, oare există asemenea fotbalişti români?

P.S. Israel 3:1 Moldova

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s