Viitori Olimpici – un nou portal

Prof. dr. Radu Gologan, Preşedinte al Societăţii de Ştiinţe Matematice din România, anunţă printr-un e-mail despre lansarea unui portal pentru viitorii olimpici, pentru cei care pregătesc olimpici şi pentru toţi cei care iubesc şi sunt interesaţi de matematica de concurs. Prezint integral textul mesajului:

„Stimata Doamna Profesoara,
Stimate Domnule Profesor,

Va trimitem in continuare mesajul de lansare a site-ului www.viitoriolimpici.ro, ca urmare a parteneriatului intre Societatea de Stiinte Matematice din Romania si Intuitext, site care contine si Concursul anual al Gazetei Matematice-Concursul anual online Viitori Olimpici.

Va rugam sa distribuiti acest mesaj printre membrii filialei dvs., contribuind in acest fel la promovarea concursurilor si, implicit, a Gazetei Matematice.

In acelasi timp, va rugam sa promovati printre profesorii tineri inscrierea lor ca posibili colaboratori ai site-ului www.viitoriolimpici.ro (cu materiale, probleme, corectura).

Mentionam ca materialele publicate pe acest site beneficiaza de cod ISSN.

Va multumim pentru sprijinul acordat.

Cu consideratie,

Prof. dr. Radu Gologan
Presedinte al SSMR

Doamna profesoara/invatatoare/educatoare,
Domnule profesor/invatator/educator,

Va anuntam lansarea portalului de concursuri de matematica www.viitoriolimpici.ro, o initiativa a parteneriatului dintre Societatea de Stiinte Matematice din Romania si Intuitext.

Elevii din clasele IV- XII care indragesc matematica se pot pregati pentru olimpiada prin intermediul portalului nostru. Aici vor gasi probleme cu raspuns deschis, teste online precum si materiale care trateaza subiecte din programa de olimpiada.

Va propunem sa lucram impreuna pentru dezvoltarea competentelor acestor copii talentati. Materialele valoroase trimise de dumneavoastra vor fi publicate pe site si in revista atasata site-ului. De asemenea, puteti participa la corectarea solutiilor propuse de utilizatori.

Daca sunteti interesat sa va implicati in acest proiect si doriti mai multe detalii, va rugam sa ne scrieti pe adresa echipa@viitoriolimpici.ro.

Softwin SRL Pipera Tunari nr.1 Nord City Tower Voluntari, Ilfov 077190 Romania”

E un eveniment de bun augur apariţia unui nou centru care îşi asumă eforturile de a promova tinerii talentaţi, de a crea valori perene.

P.S. O explicaţie suplimentară puteţi găsi şi pe adresa:

http://www.romanialibera.ro/a168307/viitori-olimpici.html

P.P.S. Pe 29 decembrie 2009 a fost creată o nouă reţea de socializare – Reţeaua Matematică. Accesând adresa: http://reteauamatematica.ning.com/ puteţi efectua înscrierea şi apoi setările necesare pentru a deveni membru al noii reţele.

Reclame

10 comentarii la “Viitori Olimpici – un nou portal

 1. Bună seara!
  Sunt un elev de clasa a V-a din judeţul HUNEDOARA, localitatea HUNEDOARA, şi sunt interesat să mă implic în acest concurs.
  VĂ MULŢUMESC!

 2. Proxy Error

  The proxy server received an invalid response from an upstream server.
  The proxy server could not handle the request GET /olimp.

  Reason: Error reading from remote server

  Asta e eroare pe care o returneaza cind incerc sa accezes
  http://www.viitoriolimpici.ro

  Totusi e ceva de la server?

  Multumesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s