Lupu & … Mireille Mathieu – La Paloma Adieu

Comuniştii din Parlamentul Moldovei au boicotat azi alegerea preşedintelui ţării. Dar să vedeţi că nimeni nu a rămas surprins de această decizie. Majoritatea dintre noi erau încrezuţi că anume aşa vor proceda.

Nu au fost surprinşi nici parlamentarii AIE, care in corpore, cu 53 de voturi „pro”, l-au votat pe Marian Lupu. Conform normelor constituţionale pentru validarea alegerilor trebuiau 61 de voturi.

Deputaţii din partea AIE, inclusiv Marian Lupu, nu s-au arătat indispuşi. Cu calmitate merg spre alegerile repetate, care vor fi peste 30 de zile. Mihai Ghimpu afirmă că el are şi un „as în mânecă”, adică are o soluţie legală care îi va permite AIE să-l aleagă pe Marian Lupu în funcţia de preşedinte fără suportul comuniştilor, dacă ultimii vor boicota şi alegerile repetate. Ne rămâne să urmărim desfăşurarea ulterioară a evenimentelor.

La postul de radio „Vocea Basarabiei”, cunoscut pentru aspiraţiile europene, se transmit melodii superbe,  una dintre ele fiind cea din titlul acestui post. Vă chem să vă delectaţi şi dumneavoastră cu o melodie mirifică.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s