22 decembrie 2009

Azi e o zi remarcabilă şi fericită în familia mea.

Fiul Dorin ne-a comunicat o veste extrem de bună referitor la serviciul în cadrul SG în Paris. 🙂 Seara, cu soţia ne bucuram în doi nespus de mult şi îl aşteptam cu nerăbdare pe fiul Mihai să-i comunicăm şi lui vestea cea bună.

Dar, se mai întâmpla uneori ca veştile bune să se multiplice. Fiul Mihai a intrat pe uşă iradiind de bucurie. Ne-a comunicat şi el o veste nespus de bună: a susţinut toate cele 7 examene din sesiunea de iarnă doar pe nota 10. 🙂

Nu ştiu dacă pentru om există bucurii mai mari decât cele de la succesele copiilor. Se uită toate greutăţile prin care trece în decursul anilor şi evenimentele fericite luminează întreg destinul lui.

În provocarea de pe 21 decembrie Victor Cătălin întreba care sunt părerile blogherilor referitor la cei 20 de ani trecuţi de la Revoluţia Română. Să afirmi ca unii că nimic nu s-a schimbat în aceşti ani, nu-i corect. Au crescut cel puţin copiii de atunci, care puţin câte puţin încep să-şi asume responsabilităţile pentru destinele proprii, pentru destinele ţării, pentru destinele lumii! Ajută-i Doamne să aibă ei mai multe reuşite decât părinţii şi generaţiile precedente!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s