Craciun Fericit şi La Mulţi Ani

Exact cu an în urmă am lansat blogul. Anul a trecut extrem de rapid. A fost încărcat cu diverse evenimente, şi triste, şi fericite. În concordanţă cu evenimentele s-a dezvoltat şi blogul. După primul articol, a urmat o pauză de aproape jumătate de an, dar din fericire, graţie şi câtorva imbolduri ale lui Victor Cătălin (cititorul de bloguri) am intrat cu inima şi sufletul în această activitate de jurnalism amatoricesc. Şi vreau să spun că m-a captivat mult, poate şi datorită unor opinii şi comentarii extraordinare pe care le-am avut în decursul anului. Ţin neapărat să le mulţumesc pentru cuvintele frumoase şi la temă, în primul rând: lui Victor Cătălin, lui Adrian Melicovici, lui Puiu Olaru, Ancă-i Ion, lui Liviu Chifane, şi tuturor acelor care au găsit timp să citească articolele mele şi să-mi ofere prin aceasta susţinerea şi curajul necesar. Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani!

Între timp s-a conturat şi caracterul, stilul şi tematica blogului. Nu cred că e ceva definitivat, dar în linii mari lucrurile s-au limpezit. Nu este întru totul un jurnal personal intim, ci tinde uneori spre un gen de revistă. Prin asta şi se lămureşte schimbarea repetată a aspectului şi structurii blogului. Nu cred că şi forma lui actuală este una finală.

Sper să am cititori activi şi în continuare şi, de ce nu, să crească esenţial şi numărul lor.

Denumirea blogului, pe care o vedeam temporară, s-a dovedit destul de reuşită şi, cel puţin acum, nu am de gând s-o schimb. Doar timpul v-a face corecţiile necesare.

La fel ca şi în anul trecut afara e un timp superb, cu zapada. Criza financiara mondiala aşa şi n-a reuşit să ne răpună 🙂

În Chişinău au avut loc schimbări esenţiale. Poliţiştii nu mai fură bradul oraşului, ci a fost instalat chiar de la 1 decembrie 🙂 Au dispărut măgarul poliţist şi porcurorul 😉 Guvernul lui Vlad Filat nu oferă spectacole gratuite ci e pus pe muncă serioasă. Moldovenii se amuză de alte lucruri, dar tot oarecum legate de fosta guvernare comunistă! Românii se amuză în continuare cam de aceleaşi lucruri. Ca şi în anul trecut  Bucurestiul a oferit un spectacol gratuit cu alegerile, dar deja ale preşedintelui. Noul preşedinte al României s-a dovedit a fi unul vechi. Noul Guvern din Bucureştu s-a dovedit a fi şi el unul vechi. Nu le-a ieşit pe boc (ruseste бок – partea laterala a corpului) Guvernul Boc.

Rusii cu spiritul lor imperial o tin în continuare în razboaie, dar, ce-i mai trist, şi în nişte evenimente tragice nemaivăzute. Mă refer în primul rând la tragedia din Perm, unde în urma incendiului provocat într-un bar, au decedat 152 de persoane 😦

Dumnezeu a dorit ca în acest an s-o ia la el pe mama! E voia lui! Sunt convins că ambilor părinţi le e bine acolo, la Dumnezeu, chiar dacă noi le simţim mult lipsa aici…

Farmecul sărbătorilor de Crăciun este deosebit!

La fel ca şi anul trecut le adresez celor dragi urari de sărbătoare. Şi încep, în primul rând, cu cei de mai departe.

Dorin si Aurica! Ne-aţi bucurat în acest an nespus de mult! Va urez ca inimile voastre să fie pline de lumină şi sărbătoare. În suflet să aveţi pace şi linişte divină! Belşug şi succese în multiplele activităţi pe care le practicaţi! Dragoste şi stimă reciprocă! Craciun Fericit si La Multi An!

Mihai, ne-ai oferit o mare satisfacţie în acest an, prin reuşitele tale! Iti urez ca ele să te însoţească în continuare! Să fii sănătos! Să fii fericit! Dragoste şi înţelegere reciprocă alături de fiinţa dragă, căreia îi urez, la fel, tot binele din lume!  Craciun Fericit si La Multi Ani!

Valentina! Îţi urez ca belşugul  de lumină divină să-l ai permanent în inima şi suflet! Să fii sănătoasă! Să ai succes şi respect la lucru! Să ai bucurii de la cei dragi! Craciun Fericit! La Multi Ani!

Vlad şi Mihai! Vă urez să aveţi echilibrul necesar! Belşug şi sănătate! Succese în lucru! Craciun Fericit ! La Multi Ani !

La nepoti, nepotele, fini şi finuţe, la rude si prieteni – Craciun Fericit si La Multi Ani !

Ţin să exprim şi nişte felicitări deosebite…

Victoria, Maria şi Alexandru! Modul în care aţi activat în acest an mi-a umplut inima de bucurie! Vă urez ca belşugul de lumină să vă umple şi vouă inimile şi sufletele! Echilibrele, de orice gen ar fi ele :), să vă însoţească oriunde pe Pământ, ba chiar şi pe Lună, că există suficientă imaginaţie pentru „simularea” unei asemenea călătorii 🙂 Sănătate! Iubire! Succese în lucru! Şi numai bine! Craciun Fericit si La Multi Ani !

De fapt in aceste zile de sarbatoare le doresc sanatate tuturor. Chiar daca e imposibil sa fie bine tuturor, urez la toata lumea numai bine. Sanatate, noroc şi succese!

Craciun Fericit şi La Mulţi Ani!

8 comentarii la “Craciun Fericit şi La Mulţi Ani

  1. Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi. Craciun Fericit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s