Reţeta pentru un an bun

Studentul Ion Mîţu m-a felicitat cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi mi-a oferit următoarea reţetă pentru un An Nou Bun:

– Se iau 12 luni şi se curăţă foarte bine de amărăciune, mândrie, ură, invidie, frică, irascibilitate şi stres.

– Se împarte fiecare lună în 28-31 de zile, după caz,  astfel ca proviziile să ajungă exact un an!

– Fiecare zi se prepară separat: 1 parte muncă, 1 parte linişte, 1 parte veselie şi umor.

– Se mai adaugă 3 linguri de optimism, 1 linguriţă de toleranţa, o priză de bun simţ şi… o picătură de speranţă!

– Se frământă bine.

– Peste aluatul astfel obţinut se toarnă apoi dragoste din belşug şi se coace în cuptorul sufletului!

– Preparatul gata făcut se împodobeşte cu un buchet de curaj şi încredere în sine.

– Se serveşte zilnic, cu bucurie, la o ceaşcă de cafea înviorătoare şi cu încredere inepuizabilă în Dumnezeu!

Prezenta reţetă nu se compensează, este gratuită şi se transmite liber, însoţită de urarea

La Mulţi Ani!!!

Îţi mulţumesc dragă Ioane pentru felicitări şi reţetă. Îţi urez să ai o viaţă plină de evenimente bune în Anul Nou 2010! Să fii fericit!

Reţeta o transmit cu urări de bine mai departe tuturor cititorilor blogului meu, dar şi cu urarea tradiţională

La Mulţi Ani!

Anunțuri

2 comentarii la “Reţeta pentru un an bun

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s