Vizualizarea Bibliei

Azi, „National Geographic News” a publicat cele mai bune imagini ştiinţifice ale anului 2008 (http://news.nationalgeographic.com/news/2008/09/photo
galleries/2008-best-science-photos/photo6.html).

Printre ele şi „Vizualizarea Bibliei”, descrisă astfel: „un curcubeu colorat vine să lumineze natură integră/interconectată a uneia dintre cele mai cunoscute cărţi din lume”.

Cele 1189 de capitole ale Bibliei sunt reprezentate sub formă de histogramă. Înălţimea fiecărei coloane este proporţională cu numărul de versete din capitolul corespunzător. Arcele de diverse culori indică 63779 de legături încrucişate dintre capitole.

BibliaModel

„E ca un volum monolit,” afirmă Chris Harrison de la Carnegie Mellon University, care împreună cu Christoph Romhild de la North Elbian Evangelical Lutheran Church din Hamburg, Germania, au câştigat o menţiune de onoare la compartimentul ilustraţii în cadrul concursului „The 2008 International Science and Engineering Visualization Challenge”.

Reclame

2 comentarii la “Vizualizarea Bibliei

  1. Fiecare obiect, fiinta materializata are o energie si o vibratie.
    Biblia este o combinatie de culori deci inca alb si negru in dualitatea materiei. In noi se gasesc toate uneltele si emotiile creatorului .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s