Wolfram Research prezintă seminare on-line

Compania Wolfram Research, fondată de Stephen Wolfram în 1987, este una dintre cele mai serioase şi respectate companii de soft din lume, un centru de inovaţie ştiinţifică şi tehnologică. Produsul lor de bază – Wolfram Mathematica, este un sistem fantastic de matematică şi informatică. Când prima dată îi înţelegi posibilităţile rămâi pur şi simplu uluit – nu poţi crede că aşa sistem poate să existe. Sistemul are atâtea posibilităţi de-a dreptul fantastice, că uneori ai impresia că nu există probleme pe care nu le-ar putea rezolva.

Este interesantă şi noua paradigmă pentru motoarele de căutare, implementată şi dezvoltată continuu prin motorul Wolfram Alpha.

De trei ani Wolfram Research ţine seminarii on-line prin concursul celor mai bun specialişti ai companiei. Seminariile pot fi ascultate şi vizualizate on-line din orice colţ al lumii. O parte dintre ele sunt gratuite.

Azi, Wolfram Research a mers mai departe. Deoarece nu totdeauna timpul seminariilor este comod pentru ascultători, compania oferă la cerere, adică la timp convenabil ascultătorului, unul dintre cele mai populare seminarii de iniţiere S01 „An Overview of Mathematica for Education”. Seminarul poate fi vizualizat în orice moment de timp făcând un clic pe link-ul „View Recorded Seminar On Demand” de pe pagina seminarului S01:

http://url.wolfram.com/3TkgaA/

Am vizualizat deja seminarul. Te invit şi pe tine, dragă cititorule, să te alături comunităţii de utilizatori ai Wolfram Mathematica. Începe cu seminarul de iniţiere. Sunt convins că o să te imprezioneze.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.