Anglia 1:1 SUA

A câta oară se confirmă faptul că la campionatele mondiale nu există favorite certe. Anglia este considerată ca una dintre echipele ce pretinde la titlul de campion. Debutul meciului prin golul lui Gerrard din minutul 4 părea că prevesteşte o victorie clară a englezilor. Or, americanii egalează în minutul 40 prin Dempsey, dar şi printr-o greşeală monumentală a portarului Green.

Englezii au dominat tot meciul, dar nu au reuşit să obţină victoria.

4 comentarii la “Anglia 1:1 SUA

  1. Pentru mine nu este un rezultat surpriză. Anglia a căzut demult de pe fotoliul ce-l deţinea în fotbal, după cum nici Italia nu mai este ce a fost. Echipele mici s-au ridicat mult şi încurcă des socotelile celor mari. Doar România mai are de aşteptat. Are jucători, dar nu are fotbal. Are antrenori, dar nu au pe cine antrena.

  2. Foarte bine spus! Sun de acord că acum echipele mici pot face lucruri mari. Totuşi în acest campionat avem multe echipe de la care se aşteaptă mult: Argentina, Anglia, Brazilia, Spania, Portugalia, Italia, Franţa,… Ce va fi în realitate, vom vedea…

    Neapărat va veni şi timpul României!

  3. Bună dimineaţa.
    Dintre echipele înşirate eu, pentru mine, dau afară Franţa. Nu doar pentru că au început greu, dar au jucat greu. Păreu obosiţi. Păreau neacomodaţi cu Africa de Sud, păreau o adunătură. Dacă vor trece de grupe, vor îngenunchea la primul meci.

  4. Bună dimineaţa!

    Trebuie să recunosc că nu urmăresc meciurile integral. Din această cauză nu risc să dau o caracteristică care ar pretinde la obiectivitate. Totuşi, îmi aduc aminte de campionatele precedente când echipele campioane aveau un start nu prea reuşit. E vorba, probabil, şi de repartizarea forţelor pe o perioadă mai îndelungată, ceea ce înseamnă că se încearcă la început să se treacă de faza grupelor cu cât mai puţin consum de forţe, urmând ca forma maximă să fie atinsă de către fotbalişti spre finalul competiţiei. Totodată, echipele mici pornesc în forţă chiar de la început, fiind conştiente că pentru ele e important să se menţină la campionat cât mai mult.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s