1/4. Uruguay 5:3 Ghana

Într-un meci dramatic echipa Uruguayului a obţinut victoria în urma loviturilor de departajare.

În timpul regulamentar, Sulley Muntari a deschis scorul în prelungirile primei reprize (45+2′). Uruguayenii au egalat prin Diego Forlan în minutul 55. Cel mai dramatic moment al meciului a avut loc în ultimul minut al reprizei a doua de prelungiri, când Asamoah Gyan a ratat lovitura de la 11 m, realizarea căreia ar fi adus echipa Ghanei în semi finală. Penalty-ul fusese dictat de arbitru după ce Luis Suarez parase mingea cu mâinile de pe linia porţii şi fusese eliminat din joc.

În loviturile de departajare erou a devenit portarul uruguayan Fernando Muslera, care a parat două lovituri. La uruguayeni au marcat:  Diego Forlan, Mauricio Victorino, Andres Scotti. La ghanezi marcaseră: Asamoah Gyan şi Stephen Appiah. Lovitura lui John Mensah, a fost parată de Fernando Muslera.

Speranţele uruguayenilor au reînviat după ce Maximiliano Pereira a bătut în bara transversală. Dar… Portarul uruguayan parează şi lovitura lui Dominic Adiyiah. Aebastian Abreu înscrie golul calificării în semifinală pentru Uruguay.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s