Finala mică. Uruguay 2:3 Germania

Un meci care nu mi-a trezit emoţii deosebite, chiar dacă s-a desfăşurat după un scenariu interesant şi dramatic pentru echipe. Tomas Muller a deschis scorul în minutul 19, după o lovitură puternică a lui Bastian Schweinsteiger din afara careului de 16 m, lovitură parată în faţă de portarul Muslera. Bucuria nemţilor a fost de scurtă durată deoarece acelaşi Bastian Schweinsteiger pierde mingea în centrul terenului şi uruguayenii după o combinaţie fulgerătoare: Perez, Suarez, Cavani, marchează în poarta nemţilor prin Cavani. Prima repriză s-a terminat la scorul 1:1.

Repriza a doua s-a început cu o reuşită a uruguayenilor. În minutul 51 Forlan înscrie printr-o lovitură foarte frumoasă. Nemţii au reuşit să egaleze rapid, graţie greşelii comune a portarului şi a doi apărători uruguayeni, care au mers concomitent la minge şi, ca rezultat, mingea a ajuns la înaltul Jansen, care a şi înscris cu capul (56′). Golul victoriei l-a înscris Khedira cu capul în minutul 82, tot după o situaţie confuză în careul uruguayan.

Echipa Uruguayului îmi trezeşte admiraţie, chiar dacă a terminat pe locul patru. O ţară cu doar 3,5 mln de locuitori a realizat un succes notabil.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s