Incredibil: 200 de mii & 10 mii

S-a întâmplat!!! Blogul a înregistrat 200 000 de vizualizări de pagină, conform datelor oferite de contorul FlagCounter! Mai mult – tot FlagCounter a înregistrat al 10 miilea vizitator unic din Moldova (pe 24 mai) şi al 56 miilea vizitator unic din România, în total – 81 584 de vizitatori unici din 133 de ţări ale lumii.

Pentru orice blogger activ informaţia statistică devine de la un moment dat foarte importantă – reflectă importanţa şi succesul blogului. E cauza din care folosesc mai mult de 10 instrumente statistice, FlagCounter fiind unul dintre primele pe care le-am aplicat. Ţin mult la el. Nu reflectă integral activitatea de pe blog, deoarece fiecare instrument statistic defineşte în mod individual noţiunile de vizitator unic sau vizualizare de pagină. Totuşi – informaţia oferită e foarte importantă.

Fiindcă datele oferite de diverse instrumente se deosebesc imaginea veridică despre site se obţine la folosirea lor combinată. Incontestabil, Google Analitics este unul dintre cele mai bune instrumente gratuite. Concurează cu el Woopra, care mai are şi un avantaj – oferă servicii interactive în timp real.

Pentru un blog personal, cum este al meu, sunt realizări îmbucurătoare. Recunosc că le apreciez ca o sărbătoare. Se datorează, în mare parte, portalului toate Blogurile (tB.ro) şi neobosiţilor Victor Cătălin şi Adrian Gheorghe. Fără ei, pătrunderea în tainele blogging-ului ar fi fost mult mai dificilă. Apreceiz toateBlogurile ca cea mai buna şi importantă comunitate de bloggeri din spaţiul internaut românesc. Spre deosebire de altele, care adesea devin platforme de promovare a unor “clanuri” de interese, portalul toate Blogurile real promovează bloggerii şi activitatea de blogging, indiferent de “culoarea” autorilor – fiecare îşi găseşte locul, îşi promovează blogul, leaga amiciţii, efectuează schimb de experienţă etc.

Mulţumesc portalului toateBlogurile pentru găzduire şi tot ce face pentru bloggeri şi cititorii de bloguri!

Vă mulţumesc vouă, dragi cititori! Fără voi blogul şi bloggingul – nu au sens! Sunteţi aşteptaţi incontinuu : )

http://www.youtube.com/p/032B198C59DBE7B3?hl=en_US&fs=1

Reclame

10 comentarii la “Incredibil: 200 de mii & 10 mii

  1. Felicitari tie si blogului tau si multumiri pentru prezenta ta in lumea virtuala!
    Multumiri si prietenilor nostri Victor Catalin şi Adrian Gheorghe!
    Sa aveti numai noroc si fericire!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s